Cykelpodd med Elna och Helena

Avsnitt 12 - Att rulla hem med en SM-medalj i bakfickan

August 3, 2018

Vi snackar såklart massor, massor, massor om MTB-SM som alldeles nyligen gick av stapeln i Österstund. Det blir surr om grymmaste Jenny Rissveds comeback, om modiga brudar och om att det coolaste Stravasegmentet Helena någonsin kört slutade med guld och följdes upp av ett silver. Och så är Elna lite orolig över Helenas dator som blev en aning varm i en poddkoja i Idre och ni får ha lite överseende med en aning knackigt ljud på grund av samma poddkoja och en mikrofonmiss. 

I den tolfte podden pratar vi igenom Helenas fina lopp: om allt från taktik och visselpipor till att rulla hem med en medalj i bakfickan och så pratar vi om att träna utan upplägg. Avslutningsvis försöker Elna få Helena nedåt Småland igen och lovar att köra stå på startlinjen i Östersund nästa sommar - och så snackar vi lite om vad vi har för planer framöver samt en harang om att inte elda upp cykelskogen.

Nästa avsnitt blir ett frågeavsnitt igen och vi vill ha in massor av frågor och funderingar - fråga, fråga, fråga så svarar vi i nästa avsnitt! 

TUSEN TACK till grymma fotograf William Falk för att vi fått låna den som den grymma bilden på Helena till loggan. 

Play this podcast on Podbean App